keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Valmista tuli!


Nyt se on paketissa - visualistin koulutus. Paperit ja stipendi tuli taskuun viime perjantaina. Lauantaina juhlittiin ja koko viikonloppu meni kunnon hässäkässä. Nyt on hieman rauhoittunut olo, mutta levoton koska tulevaisuus on ihan auki. Töitä on haettu ja haettu, mutta toistaiseksi ei ole tärpännyt.

Tänään aloitin lukemaan meille valmistuneille lahjoitettua TAIVAS+HELVETTI-kirjaa. Yrittäjien tarinoita ja "ilosanomaa" jakavaa opusta. Kirjasta tulee mulle fiilis, että hitto kuin siistiä. Tahtoisin ehkä sittenkin itsekin yrittää, onnistua tai epäonnistua. Ei silläkään niin väliä kunhan saisi aikaan jotakin, jotakin aikaan unelmiensa eteen. Pääsisi eteenpäin elämänpolulla ja saavuttaisi itselleen jotakin merkittävää.



Yritän uskoa. Tässä vaiheessa yrittämiseni on uskomista. Uskon, että jos ei haaveeni työelämän suhteen toteudu tänään eikä huomenna niin jonakin kauniina päivänä niin tapahtuu. Uskon, yritän ja jatkan eteenpäin! Tsemppiä kaikille yrittäjille, vastavalmistuneille, töiden hakijoille, tekijöille ja suossa rämpijöille! Hyvää kesää ja meistä kuullaan vielä se on saletti!

- fiiliksissä, Milla


1 kommentti:

  1. ♥♥♥

    Tsemppiä sulle ja mulle ja kaikille muillekin! Jonakin päivänä... :)

    VastaaPoista